Voor de aanschaf van je eerste Sex Doll wil je natuurlijk goed geïnformeerd zijn. Op deze pagina willen wij jouw meer informatie geven over wat er allemaal mogelijk is bij ons. Heb je na het lezen dan deze pagina nog vragen? Stuur ons een bericht via onze contactpagina en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Sex Doll kopen

Elke Sexpop wordt volledig op maat gemaakt en alle details worden met de hand vervaardigd waardoor elke Doll echt uniek is. Het maken van een Sex Doll is eigenlijk werken aan een klein kunstwerk. Wij werken samen met leveranciers waar wij goede ervaringen mee hebben opgedaan en ons altijd dezelfde kwaliteit kunnen leveren die wij verwachten.

Ons assortiment hebben wij zo gekozen dat er voor ieder wat wils is te vinden. Van A tot K cup en van 135 tot 168cm. Zo heb je genoeg keuze om precies te vinden waar jij naar op zoek bent. Als je trouwens liever je pop in een donkere kleur wilt is dit ook mogelijk. Niet alle opties die wij aanbieden hebben wij op de site gezet om niet teveel keuze stress te geven. Je kan ons het beste een bericht sturen als jij speciale wensen hebt voor jouw Doll.

Misschien heb je op een andere site een model gevonden wat wij nog niet in ons assortiment hebben. Wij kunnen vaak hetzelfde model leveren, zonder dat je het risico loopt bij een buitenlandse site. Wij ontvangen de poppen altijd eerst op ons kantoor in Breda voordat ze verstuurd worden. Zo kunnen wij controleren of de kwaliteit van de Sex Doll naar wens is.

Ons aanbod

Onze Levensechte Real Dolls zijn gemaakt van TPE materiaal. Dit voelt zeer realistisch aan en wordt al jaren gebruikt om Sex Dolls mee te maken. Het is zeer elastisch maar je moet wel rekening houden met striemen als je lang de pop in een bepaalde houding zet. Daarnaast kan donkere kleding op den duur afgeven op de pop, waardoor er zwarte plekken ontstaan op de huid. Dit kan je verminderen door vooraf de kleding meermaals goed te wassen of echt voorkomen door vooral lichte en beige kleding te gebruiken.

Onze Premium Siliconen Dolls zijn echt een aparte klasse. Ze worden van siliconen gemaakt en zijn hierdoor zacht ook vooral stevig. Hierdoor is het een duurzamer materiaal dan TPE. De details zijn veel verder uitgewerkt en door het vele handwerk is de prijs een stuk hoger.

Vaste prijs

De prijzen op onze website zijn een zogenaamde all-in prijs. Dit betekent dat er geen onverwachte kosten bijkomen van verzending of inklaringskosten. Wij horen vaker dat klanten te maken krijgen met hoge kosten als zij een Doll in het buitenland betalen. Het is zonde natuurlijk als je onverwacht je portomonnee moet trekken om alsnog je Doll thuis te ontvangen. Bij ons geen verrassingen, alleen de voordelen.

Natuurlijk kun je ons mailen of bellen met al je vragen. We sturen je ook graag wat extra foto’s door als je meer wil zien van een pop. Bezoek onze contactpagina.

Geschiedenis Sex Doll

In onze geschiedenis is er al regelmatig gesproken over poppen of sculpturen die qua omschrijving lijken op een Sex Doll. Natuurlijk kwamen die niet in de buurt van de Real Doll zoals wij die nu kennen. Deze verhalen dateren van 10 jaar n.c. en het zijn er vele. Dit begon vooral met sculpturen en vanaf de 17e eeuw werd er gesproken over een ‘Dame de voyage’. Dit was nog slechts een eenvoudige pop die aangekleed werd als vrouw. Zij was er om zeelieden van wat gezelschap te voorzien.

Begin 20e eeuw ontstond er een heuse poppenhandel in Parijs. Deze werden vervaardigd door handelaars in rubber. Voor die tijd een redelijk materiaal om een sekspop van te maken. In 1908 verscheen het boek ‘The sexual life of our time’. Hierin stond beschreven dat de vagina van een vrouw was nagebootst met olie erin om deze realistisch te laten voelen. Ook was er een mannelijke pop gemaakt die klaar kon komen in een vrouw. In Japan werd de Sex Doll ook wel ‘Hollandse vrouw’ genoemd. Deze naam ontstond doordat zeelieden uit Nederland deze leren Dolls verkochten in Japan.

Zo is de Real Doll uiteindelijk ontstaan zoals wij die nu kennen. Pas na 1970 zijn de eerste sekspoppen gemaakt plastic, latex en siliconen. Goedkope varianten zijn opblaasbaar. Maar zo’n opblaaspop komt niet in de buurt van een echte Sex Doll. Ze zien er nep uit, voelen niet realistisch aan en gaan snel kapot. Op Realskin vindt u alleen maar Sex Dolls die bijna niet van echt zijn te onderscheiden en zeer realistisch aanvoelen. De Real Doll is flexibel, duurzaam en helemaal van deze tijd. Ook kan je bij de sekspoppen van onze website zelf de keuze maken voor geïntegreerde of uitneembare vagina, huidskleur en oogkleur.