Leven als een sex doll

De Real Doll is erg populair bij mannen. Niet gek natuurlijk als je kijkt naar het prachtige uiterlijk en denkt aan het ultra-realitsische gevoel. Zo’n sex doll kun je vaginale, anale en orale sex mee hebben en ze zijn ook in voor allerlei verschillende standjes. Daarnaast is het een uitkomst dat ze nooit zeuren en altijd lief zijn voor hun man. Het huishouden zullen ze niet doen maar voor de seks is het perfect. Maar hoe klinkt om zelf te leven als een sekspop?

Echt een real doll?

Dit klinkt misschien raar maar toch zijn er ook mannen die ontevreden zijn over het feit dat ze in een mannenlichaam zijn geboren. Nu is er een soort nieuwe rage waarbij mannen een sekspop spelen. Ze kopen een soort catsuit met masker waardoor ze sprekend op een real doll gaan lijken! De bekende documentaire maker VICE maakte er een korte docu over. Die is hier te zien. Het is een soort gemeenschap met mannen die het allemaal leuk vinden om zich te verkleden als doll.

Of ze zichzelf ook als sex doll laten gebruiken dat laten ze aan de verbeelding over. Ze hebben er in ieder geval veel plezier in om een sekspop te zijn.

Lijkt dit interessant dan is het een leuk idee om de video te bekijken. Deze duurt zo’n 10 minuten. Wij snappen het echter prima als u veel liever zelf een echte Real Doll van ons in huis heeft. Voelen beter aan en zien er toch nog veel echter uit dan wanneer een man zich gaat verkleden als een doll. De meest zachte huid is die van de
premium silicone real doll.