Real doll als maatje… meer dan een sexspeeltje

Real Doll maatje

De meeste mensen zullen de Real Doll in eerste instantie als een sexspeeltje zien. Natuurlijk zal deze door het gros van de mensen die er één hebben aangeschaft ook voornaamlijk hiervoor gebruikt worden. Niet gek, want het is toch mooi om een sexbuddy te hebben die altijd zin heeft in sex. Geen smoesjes over hoofdpijn of andere kwaaltjes. Nee, jou perfecte sex doll heeft altijd zin.

Wij van Realskin.nl hebben een breed scala met de mooiste vrouwen. Ze zijn er in alle maten en vormen en u kunt zelf vele opties kiezen. Uw droomvrouw vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Als u voor het eerst een Real Doll heeft aangeraakt dan is de behoefte naar een echte vrouw, mocht u die überhaupt hebben, helemaal verdwenen. Alle Dolls boven de 125cm hebben een Vagina, Anus en Mond ingang om seks mee te hebben. Ook sommige kleinere dolls hebben dit. DIt wordt allemaal duidelijk aangegeven bij de specificaties.

Toch zijn er ook vele mannen die meer zien in hun Real Doll dan alleen een sekspartner. Zij zien haar meer als hun levenspartner en willen niks anders meer. Sommige mannen hebben twee, drie of zes Dolls. Ondanks het feit dat ze (nog) niet terugpraten communiceren zij wel degelijk met hun grote liefde. Zet haar naast je op de bank of aan de eettafel en je hebt altijd gezelschap bij je. Dit is niet voor iedereen even plezierig. Sommige mannen houden het er liever bij alleen de seks. Waarvoor zou u een Real Doll kopen?

Neem een kijkje op de verschillende afdelingen van onze webshop.

De Premium Dolls zijn vervaardigd uit de nieuwste generatie medische silicone. Dit wordt zoals de naam al zegt gebruikt in de medische wereld. Het is veel duurzamer dan TPE en is geheel geur- en smaakloos. Verder staat er bij alle categorieën info over de desbetreffende Dolls. Als u nog vragen heeft dan horen wij deze graag!