Nicolette Kluijver als Real Doll

Bijna iedereen kent haar tegenwoordig wel. Ze is doorgebroken bij BNN met programma’s als spuiten en slikken (erg toepasselijk), BNN op reis en ook Try before you die. In dit laatste genoemde programma gingen de leden van Try before you die allemaal dingen uitvoeren die ze gedaan moesten hebben voor hun dood. Voor Nicolette werd er bedacht dat zij nu ze nog jong was een Real Doll kopen van zichzelf moest laten maken.

Zij reisde hiervoor af naar Frankrijk om Yves te ontmoeten die zelf Dolls vervaardigd. Na de kennismaking en een kleine rondleiding door zijn huis en werkatlier gaan ze aan de slag. Eerst mag Nicolette met twee rietjes in haar neus gaan zitten om een mooie afdruk te kunnen maken van haar gezicht. Daarna zijn ook haar handen en borsten aan de beurt zodat de Real Doll zo realistisch mogelijk gemaakt wordt. Als laatste mag ze nog een mooie vagina uitzoeken en dan zitten haar taken erop. Dit vindt ze echter niet makkelijk want ze wil er één kiezen die op haar eigen lijkt. Maar ze wil eigenlijk helemaal niet dat heel Nederland weet hoe die er uit ziet. Heel begrijpelijk hoewel zij echt een droomvrouw is van vele mannen.

Eenmaal teruggekomen in Nederland moeten ze nog een tijdje wachten totdat de Real Doll bezorgd wordt.Dan komt Nicolette op haar werk en ligt er een groot pakje voor haar klaar. Ze begint met de voeten en is hier erg tevreden mee. Haar borsten zijn zelfs nog wat groter gemaakt dan in het echt maar dat neemt ze voor lief. Haar gezicht is erg realistisch en haar mannelijke collega wil natuurlijk gelijk even kijken hoe alles voelt. Nu heeft Nicolette een waardige invalster als ze een dagje ziek thuis zit. Een prachtige vrouw die goed gelukt is. Iedereen zou deze Real Doll kopen om voor altijd in zijn slaapkamer te hebben liggen.