Robot Sex Doll kopen, of toch huren?

Welkom in de 21 eeuw, ik wou het nog even gezegd hebben. Qua technologie had dit ook gerust de gouden eeuw genoemd kunnen worden. De ontwikkelingen gaan nu met zo’n razend tempo dat je het bijna niet kan bijhouden. Waar je 30 jaar geleden nog je penis in een opblaasbaar stuk plastic kon duwen is er nog plaats gemaakt voor veel geavanceerdere imitaties. De Sex Doll anno 2018 is een Rolls Royce als de opblaaspop een houten kar is zonder paard. Mensen kopen voor verschillende redenen een Sex Doll.

Waar zou jij nou zelf een sex doll voor kopen? Alleen voor de sex, of ook om een maatje te hebben? Het kan ook zo zijn dat je het te spannend vindt om naar de hoeren te gaan als je toch alleen maar sex wil en maatje mist. Hiervoor is er nu dus een oplossing gekomen in Barcelona. Het bedrijf LumiDolls verhuurd daar precies dezelfde kwalitatieve dolls als Realskin.nl heeft. Ja verhuurd, dus het is een hoerenhuis zonder hoeren. Het grapje kost meer dan €70 voor een half uur, en een 2-urige sessie dat gaat je meer dan €160 kosten. Natuurlijk is je keus dan snel gemaakt, je gaat een sex doll kopen bij Realskin.nl. Maar toch het feit dat zoiets al bestaat zegt wel heel veel over de markt die in de
lift zit.

De laatste tijd wordt de nadruk steeds vaker gelegd op de Robot Sex Doll. Die zijn namelijk nog niet te vinden in het bordeel in Barcelona. Bij een sex robot moet je al snel denken aan een bedrag van z’n €15.000 euro. Natuurlijk gaat deze prijs nog ver dalen als product wat uit de ontwikkelingsfase is gekomen. Het is nu nog een nicheproduct en een nichemarkt. Deze robot Sex Doll heeft bekende mogelijkheden als praten, het bewegen van het hoofd, en heeft ook een geheugen. Ze kan je naam onthouden en heeft het ook door als je haar langdurig streelt. Als je haar liefkoost en bijvoorbeeld aan haar borsten gaat zitten dan zal ze zichzelf redelijk snel in de sex-stand zetten. Dit betekend dat er actie ondernomen gaat worden. Het geheugen is trouwens zo goed gemaakt dat ‘Samantha’ probeert om de orgasmes op elkaar af te stemmen zodat je heerlijk tegelijk klaarkomt.

Wil je graag een betaalbare Sex Doll kopen van uitstekende kwaliteit maar die nog niet kan praten?