Sekspop voor vrouwen

Al sinds jaar en dag gebruiken vrouwen vele sexspeeltjes. Naast het gebruik samen met hun partner gebruik ze deze veelal alleen. Dildo’s, vibrators, massagestaven en noem maar op, de meeste vrouwen hebben ze wel. Voor mannen zijn er eigenlijk pas sinds kortere tijd hele leuke speeltjes om hun solospel een megaboost te geven. De opblaaspop bestaat al een tijdje maar is niet echt iets om over naar huis te schrijven. En dan bedoel ik niet het feit dat je ouders of partner het niet mag weten maar omdat het heel onecht aanvoelt.

Met de komst van silicone poppen en silicone vaginasleeves zijn er al vele mannen aangenaam verrast. Een silicone sekspop ziet er niet alleen super mooi en echt uit maar voelt ook nog eens als een echte vrouw aan. Misschien is de seks ermee nog wel vele malen beter.

Deze ontwikkeling is niet alleen voor mannen. Ook voor vrouwen zijn er silicone body’s met penis of zoals op onze website een mannelijke silicone sekspop. Daar worden zelfs penissen in twee verschillende maten geleverd. Wat de wens ook is voor een klant, wij doen er in ieder geval altijd alles aan om hier in te voorzien. Bij het maken van sekspoppen is erg veel mogelijk!