Sex doll kopen 140cm

Op moment van schrijven hebben wij vier sex dolls van 140cm in de aanbieding. Deze aanbiedingen kunt u vinden op onze homepage: ‘www.realskin.nl’ onder het kopje aanbiedingen. Of klik hier.

Specificaties:

Monika, Katja, Trixie en Rebecca zijn 1.40m en wegen 25 kilogram. Hun slanke lichaam is aan de voorkant voorzien van twee hele mooi borsten die de naam cup-D dragen. De huidskleur is zoals bij elke Sex Doll van Realskin.nl te kiezen. Bleek, blank of getint. Voor een mooie donkere meid zit je bij Real Doll Nala aan het juiste adres. Ook kunt u kiezen wat voor kleur ogen je nieuwe vrouwtje heeft. Het TPE materiaal is erg elastisch en voelt realistisch aan. De seks is daarom ook ongelofelijk goed.

Het leuke aan een Real Doll is toch wel dat je zelf bepaald wat er gebeurd en niks is te gek. Zet bijvoorbeeld Monika bij je aan de eettafel voor wat gezelschap tijdens het eten. Duik je liever gelijk de slaapkamer in dan maak je er daar één groot feest van. De elasticiteit zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Neem jou nieuwe aanwinst in de missionaris, lepeltje lepeltje, cowgirl of doggystyle positie. Jij hebt zelf de touwtjes volledig in handen.

Wie van deze onderstaande vrouwen is jou favoriet?

Is het de blonde Monika.

De ondeugende secretaresse Trixie.

Mooie Aziatische Rebecca

Of de getinte Katja

Neem even een kijkje en kies je favoriet uit. Ben je meer op zoek naar een sex doll van kleiner of groter formaat dan zit je op Realskin.nl ook op het juiste adres. Voel je vrij om ons te vragen en suggesties/ wensen door te geven.